14 nov 2010

Ja ens teniu per poder anar comentant el que us sembli.



Bé, ja ens teniu aquí, esperem que aquest blog sigui una base d'intercanvi d'idees i opinions, que serveixi per coneixens millor i per saber la filosofia de cuina i el sentit dels plats de cada moment.                      
 Començarem per ensenyar-vos algunes fotos del restaurant i de nosaltres perque ens anem coneixent millor .


  Aquesta es una foto de l'entrada de la masia restaurant abans de refer tota la coberta el desembre del 2009,on hi sortim la Maria i en Martí, pares de la criatura(restaurant) en un altre post ja us ensenyarem les fotos de les obres i com ha quedat la casa.

Hamburguesa de peix blau



L'altre es una foto de les ja mítiques hamburgueses de peix blau amb tartare d'algues i melmelada de ceba, acompanyada amb una amanida de flors i aire de soja.
Ou ferrat dolç
  

Per últim us ensenyem l'ou ferrat, que com ja saveu els que aneu venint a casa és una versió de la crema catalana. Gelatina de llet, rovell dolç i canyella en pols.

1 comentario:

  1. Que per molts anys os vaigi tan bé la comunicació amb els clients i amics com os ha anat fins ara la cuina

    ResponderEliminar