Aquesta tardor a estat especialment generosa amb la meteorologia per als bolets, hem tingut ous de reig, surenys, pinetells, trompets, rossinyols i una pila de bolets més. Us deixem el menú degustació que tenim aquests dies per si us fa gracia. I la foto d’algun plat que hem estat fent aquests dies. Bon profit.
MENÚ DEGUSTACIÓ “CA LA MARIA ”
Xips de boniato
Nius d’olives negres
Croquetes de surenys
Crema de bolets amb oli de tòfona
Carpaccio de magret amb vinagreta de foie i bolets
Caneló de bolets amb beixamel de trompetes
Suquet de patates, pinetells i peix gat
Bistec rus de senglar amb melmelada de ceba i vi de l’Empordà
Mousse de castanyes amb magranes i taronja
Gelat de ratafia amb teula de carquinyoli
Café i petit fours
Suquet de patates, bolets i peix gat |
Pinetells amb foie calent |
Quina pinta
ResponderEliminarQuina bona pinta que fa tot!!! i quina pena que estiguem tant lluny!!! però bueno....sort en tenim de que de tant en tant fem una escapadeta per estar amb vosaltres i degustar aquests exquisits plats tant bons i bonics que feu!!!
ResponderEliminarFins aviat,
Carme
Pinetells amb foe calent!!!! Carpaccio de ou de reig!!!!!! Aixo es poesía pel paladar!!!! Miriam :)
ResponderEliminar