26 nov 2010

Tarda de tardor



Aquesta tardor a estat especialment generosa amb la meteorologia per als bolets, hem tingut ous de reig, surenys, pinetells, trompets, rossinyols i una  pila de bolets més. Us deixem el menú degustació que tenim aquests dies per si us fa gracia. I la foto d’algun plat que hem estat fent aquests dies. Bon profit.



MENÚ DEGUSTACIÓ “CA LA MARIA


Carpaccio d'ous de reig
Ametlles agredolces

Xips de boniato

Nius d’olives negres

Croquetes de surenys
Crema de bolets amb oli de tòfona

Carpaccio de magret amb vinagreta de foie i bolets

Caneló de bolets amb beixamel de trompetes
Crema de carbassa amb surenys i tofu
Arròs de costelló, salsitxes i bolets

Suquet de patates, pinetells i peix gat

Bistec rus de senglar  amb melmelada de ceba i vi de l’Empordà

Mousse de castanyes amb magranes i taronja

Gelat de ratafia amb teula de carquinyoli
Café i petit fours

Suquet de patates, bolets i peix gat
Pinetells amb foie calent



3 comentarios:

  1. Quina bona pinta que fa tot!!! i quina pena que estiguem tant lluny!!! però bueno....sort en tenim de que de tant en tant fem una escapadeta per estar amb vosaltres i degustar aquests exquisits plats tant bons i bonics que feu!!!
    Fins aviat,
    Carme

    ResponderEliminar
  2. Pinetells amb foe calent!!!! Carpaccio de ou de reig!!!!!! Aixo es poesía pel paladar!!!! Miriam :)

    ResponderEliminar