Us deixem un parell de menús per si voleu celebrar aquestes festes amb la gent de la feina o uns amics, conteu de que estem oberts fins el 23 de desembre, que vagi de gust i bones festes.
Si ho preferiu podem canviar algun plat o el beure.
MENÚ 35
Aperitius:
Arròs al curri
Nius d’olives negres
Galetes de formatge i pebre vermell
Per picar:
Croquetes de surenys
Carpaccio de magret amb vinagreta de foie i pinyons
Esqueixada de corvall el peix amanit amb tomata, ceba, oli i olives negres
Fideua de llagostíns amb all i oli
Plats individuals:
Caneló de bolets amb beixamel de trompetes
Entrecot de vedella amb pastís de patata i salsa de ví dolç
Postres:
Mousse de castanyes amb magranes i taronja
Beguda :
Sumarroca blanc de blancs DO Penedés
Cercium negre DO Empordà
Cava Castell de perelada brut reserva DO Cava
Pa, cafè, aigües i petit fours
35€ IVA Inclós
MENÚ DEGUSTACIÓ DESEMBRE 2010
Aperitius:
Arròs al curri
Nius d’olives negres
Galetes de formatge i pebre vermell
Plats individuals:
Croquetes de surenys
Crema de carbassa amb tofu i oli de tòfona
Carpaccio de magret amb vinagreta de foie i pinyons
Caneló de bolets amb beixamel de trompetes
Arròs de costelló, salsitxes i bolets
Suquet de patates, pinetells i peix gat
Bistec rus de senglar amb melmelada de ceba i vi de l’Empordà
Postres:
Mousse de castanyes amb magranes i taronja
Gelat de ratafia amb teula de carquinyoli
Beguda :
Sumarroca blanc de blancs DO Penedès
Cercium negre DO Empordà
Cava Castell de Peralada brut reserva DO Cava
Pa, cafè, aigües i petit fours
60 € IVA Inclòs
Quina bona pinta que fa tot!!!
ResponderEliminarsi poguessim fer dinar d'empresa no tindria cap dubte de a on anar!!! A cala Maria !!! je je je
Abraçadissima i petonets,
Carme.
jo intentaré convencer els jefes
ResponderEliminar